Рекордите в леглото! | BOXER media!

BOXER media!

Забавления от всякаква тематика...

Рекордите в леглото!

Публикувано от Frik на 16:56

У съвременните сексуални гиганти цифрата на половите партньори възлиза не на десетки, а на стоици. Според сексолозите най-активните от тях през живота си успяват да се съвокуплят средно с 500-1000 любовници.

Впрочем, до половия рекорд на Дон Жуан и мадам Монморанси ще трябва още доста да се потят. На най-големия женкар на всички времена и народи Дон Жуан се приписват над 2000 любовници. Не му отстъпва и Жорж Сименон. Ако се вярва на смелото изявление на писателя, неговата спалня е била свидетел на необуздани оргии с над 5000 очарователни дами.

Георг IV, живял в края на XVIII и началото на XIX век, също не се отличавал с полово въздържание. От всички свои любовници той любезно изпросвал по един кичур коса за спомен от акта. След смъртта на фустогонеца в покоите му били открити 7600 кичура, принадлежащи , според мнението на експерти, на съвършенно различни жени.

Не изоставала от силната половина на човечеството и несравнимата мадам Монморанси. Сексапилната красавица имала 4694 кавалера, за което красноречиво свидетелстват подробните записки в дневника й. Месалина – съпругата на римския император Клавдий се прославила по цял свят със своята сексуална ненаситност. Известно е, че прелестната хубавица само за 26 дни леко и непринудено задоволила 150 римляни от всички съсловия, включително и роби.

С подобни легенди на секса може да си съперничи единствено съвременния Джон Холмс, който през своя кратък живот с трагичен край успял да обладае около 14000 сексуални партньора.

Неотдавна в.Билд излезе с публикации за половия акт на Борис Бекер, продължил 5 сек. Според сексолога Алфред Кинси обаче това не е рекорд, защото много мъже стигат до еякулация само за 3 сек. Безспорен рекорд обаче е пенисът на американеца, известен с прякора Силвър Дългуча. Неговата мъжка гордост е 44,5 см. Най-миниатюрният пенис пък е само 1 см. Рекорд по най-големи гърди държи американката Берта Дрюс. Нейният бюст тежи над 45 кг, а гръдната й обиколка е 2 м и 20 см. Рекорда за най-много оргазми е на американския баскетболист от 30-те години – Уилт Чембърлейн, който твърдял, че е имал над 20 000 оргазма. За най-продължителен полов акт пък се смята този между английската актриса Мей Уест и любовника и Тод, продължил 15 ч.
Човечеството със замряло сърце очаква поредните секс рекорди. Кой е следващият?

Още от тази категория

  1. 0 коментара на “ Рекордите в леглото! ”

Още статии от блога