Започна борбата за Мъж на годината | BOXER media!

BOXER media!

Забавления от всякаква тематика...

Започна борбата за Мъж на годината

Публикувано от Frik на 11:06


Вече започна събирането на номинации за един от най-престижните конкурси у нас – „Мъж на годината". 500 журналисти от София и страната ще получат анкетни карти, в които трябва да напишат своите три предложения за мъж на 2008-ма година.

Този път конкурсът се организира от „Дарик радио", което придоби правата върху марката, собственост досега на списание „Клуб М".

Журналистическите номинации ще се събират до 22 септември, след това започва обработката на резултатите. Кои са тримата номинирани мъже ще стане ясно на пресконференция на 6 октомври.

На този ден ще стартира и специално създаденият за конкурса сайт –manoftheyear.bg. Именно там ще може да се гласува за един от тримата номинирани. Мъжът на годината ще бъде определен от посетителите на сайта. В него ще може да се влиза и през другите страници на DarikWeb– Dariknews, Gong, Lev, Log, Zar.bg. Manoftheyear.bg ще съдържа информация за историята на конкурса, ще представя всички носители на титлата „Мъж на годината", ще припомня и за жените, печелили наградата „Мис ТВ чар".

Кой е мъжът на 2008 година ще бъде обявено в началото на декември. Тогава ще е и церемонията, на която той по традиция ще получи уникална сабя, изработена от Васил Попов - президент на Първи частен монетен двор „Кесар". За поредна година „Мъж на годината" се организира със съдействието на „Johnnie Walker".

Досега класацията са оглавявали: Желю Желев (1990 и 1992 г.), Филип Димитров (1991 г.), Емил Костадинов (1993 г.), Христо Стоичков – (1994 г.), Стефан Софиянски (1995 г.), Петър Стоянов (1996 и 1997 г.), Иван Костов (1998 г.), Кирил Войнов (1999 г.), Таню Киряков (2000 г.), Слави Трифонов (2001 г.), Бойко Борисов (2002 и 2006 г.), Георги Първанов (2003 г.), Йордан Йовчев (2004 г.), Цонко Цонев и Веселин Топалов ( 2005 г.).

Според регламента на конкурса Желю Желев, Петър Стоянов и Бойко Борисов не могат да бъдат номинирани отново, тъй като те вече са печелили отличието два пъти. /DarikNews

Още от тази категория

  1. 0 коментара на “ Започна борбата за Мъж на годината ”

Още статии от блога