BOXER media!: 2009

BOXER media!

Забавления от всякаква тематика...

Символът на вечната любов!

Публикувано от Frik на 14:50

Ето как изглежда "Символът на вечната любов":

Татуирането - табу или мода?

Публикувано от Frik на 0:45

Да се върнем преди далечната 1989 г., тогава ако по тялото си си имал татуировка то непременно си бил в някой от затворите или поне такова е било общественото мнение... Но татуирането отдавна не са просто убождане с игла и мастило. Днес, 20 години по-късно татуирането е изкуство. Мода? Може би... :) И като във всяка мода и тук си има стилове:

В повечето случай татуировките са от вида:










Друг стил в татуирането са т. нар. 3D татуировки:





На мода са и ултравиолетовите татуировки:




Темите на самите татуировки също могат да варират:

Научни:





Религиозни:



Или просто забавни:



Българина е роден недоволен!

Публикувано от Frik на 0:01


Българина е роден недоволен! Българина е роден да критикува!

Наблюдавах излъчванията на медиите във връзка с трагедията, която се случи в Охрид и останах изключително възмутен от реакциите на някой наши сънародници.

Тази вечер в Шоуто на Слави Трифонов бе дадено право на господата Иво Сиромахов и Иван Кулеков да изразят мнението си по събитията от последните дни. Триото в състав Трифонов, Кулеков и Сиромахов в продължение на час критикуваха правителството, президента и медиите за това как са се представили в настъпилите обстоятелства. Ще споделя само някой от мненията на господата, които конкретно ме подразниха.

Възмутен съм от коментара г-н Слави Трифонов, който сподели че според него не е било необходимо да има толкова линейки и екипи от лекари на летище София в очакване на пострадалите. Какво ли щеше да каже Трифонов, ако на пистата имаше само една-две линейки? „Къде бяха Софийските линейки? Защо нямаше лекарски екипи на разположение?” Защо така г-н Трифонов? До кога само ще критикуваме?

Г-н Иван Кулеков пък коментира, че не е трябвало да бъде обявен национален траур! Че това е лична драма, а не грижа на народа? Съжалявам Кулеков, но човек който е казал, цитирам: „Роден съм в с. Хирево, което го няма на картата на България по същата причина, поради която България я няма на картата на света” едва ли може да определя кое е грижа на народа!

Г-н Иво Сиромахов пък използва вулгарен сравнение за това как се радваме, че имаме хубави гробари. Със сравнението си той иска да олицетвори това, че българското правителство е реагирало адекватно и медиите отразяват това. Предишното правителство не се отзоваваше на време при трагедии, тогава протестирахме че нямало кой да реагира. Сега, след поредната трагедия когато правителството се намеси адекватно, вие критикувате медиите, че са изместили фокуса на новината?

Възмутен съм от изказванията ви господа! Винаги съм уважавал както Вас, така и мненията ви, но днес ме разочаровахте!

България: Работа в екип!

Публикувано от Frik на 19:42


PR-Project - Google PR10 - ПРОВАЛ!

Публикувано от Frik на 15:22




Преди около година стартира един проект, които буквално за 24 часа взриви Интернет пространството. Проектът получи подкрепата на почти всички блогъри, маса статии се изписаха и в официални и не до там официални сайтове.

Мисля, че вече се досетихте за какво говоря! Да, точно така! Проектът носи името PR-Project, а негов автор (до колкото знам) е Атанас Мишев. Oфициалната дата на която стартира бе 20 август 2008 година. Проектът имаше една единствена цел, а именно присвояването на Google PR10 в рамките на една година. Само за да припомня, че PR Project използваше основната блог платформа на Google - Blogger, като се очакваше това да помогне на проекта за по-лесно постигане на въпросната цел.

Най-важното за PR Project са неговите читатели! Тоест хората, които с линкове и банери, помагат на PR Project да постигне своята цел и да бъде първия блог с Google Page Rank 10 в Интернет!” цитирам: http://mishef.com

След като получи такава голяма подкрепа от Интернет обществото и бе спонсориран с невъобразим брой линкове насочени към сайта, проекта тръгна нагоре и се устреми към постигането на целта!

Днес, 5 дена преди обявения краен срок за постигането на целта PR Project да бъде първия блог с Google Page Rank 10, от проекта и помен няма! Към момента http://pr-project.blogspot.com има PR3, но това е без значение. Когато заредите основния домен, Вие ще бъдете пренасочени към друг сайт, който не мисля че е свързан с основната идея на проекта. Питам се обаче дали е коректно този домейн да бъде пренасочен към други домейн? Не оставаме ли излъгани всички, които се обединихме около идеята за проекта?

Кой спечели от този проект?
Всъщност като се замисля идеята не е никак лоша! Поздравявам автора!
В общи линии сценария е следния: Стартираш някаква подобна инициатива, получаваш купища линкове в подкрепа на инициативата без да даваш нищо в замяна. Минава време, не се получава и проекта се проваля. Но домейна все още е твой! Огромното количество линкове все още сочат към домейна. Тези линкове са предпоставка за голямо количество трафик към този домейн. Колко ли фирми ще са заинтересовани към този трафик и биха предложили добра цена за него?

Остават само 5 дни до края на проекта и според мен, за да няма недоразумения и подобни твърдения е необходимо автора на проекта да излезе с официално обяснение, в което да се извини на всички хора, подкрепили проекта...

Уникално! Това е България в момента! Грозната Истина!

Публикувано от Frik на 23:21


Ей на това се вика куче полицай! :)

Публикувано от Frik на 1:17