Българина е роден недоволен! | BOXER media!

BOXER media!

Забавления от всякаква тематика...

Българина е роден недоволен!

Публикувано от Frik на 0:01 ч.


Българина е роден недоволен! Българина е роден да критикува!

Наблюдавах излъчванията на медиите във връзка с трагедията, която се случи в Охрид и останах изключително възмутен от реакциите на някой наши сънародници.

Тази вечер в Шоуто на Слави Трифонов бе дадено право на господата Иво Сиромахов и Иван Кулеков да изразят мнението си по събитията от последните дни. Триото в състав Трифонов, Кулеков и Сиромахов в продължение на час критикуваха правителството, президента и медиите за това как са се представили в настъпилите обстоятелства. Ще споделя само някой от мненията на господата, които конкретно ме подразниха.

Възмутен съм от коментара г-н Слави Трифонов, който сподели че според него не е било необходимо да има толкова линейки и екипи от лекари на летище София в очакване на пострадалите. Какво ли щеше да каже Трифонов, ако на пистата имаше само една-две линейки? „Къде бяха Софийските линейки? Защо нямаше лекарски екипи на разположение?” Защо така г-н Трифонов? До кога само ще критикуваме?

Г-н Иван Кулеков пък коментира, че не е трябвало да бъде обявен национален траур! Че това е лична драма, а не грижа на народа? Съжалявам Кулеков, но човек който е казал, цитирам: „Роден съм в с. Хирево, което го няма на картата на България по същата причина, поради която България я няма на картата на света” едва ли може да определя кое е грижа на народа!

Г-н Иво Сиромахов пък използва вулгарен сравнение за това как се радваме, че имаме хубави гробари. Със сравнението си той иска да олицетвори това, че българското правителство е реагирало адекватно и медиите отразяват това. Предишното правителство не се отзоваваше на време при трагедии, тогава протестирахме че нямало кой да реагира. Сега, след поредната трагедия когато правителството се намеси адекватно, вие критикувате медиите, че са изместили фокуса на новината?

Възмутен съм от изказванията ви господа! Винаги съм уважавал както Вас, така и мненията ви, но днес ме разочаровахте!

Още от тази категория

  1. 0 коментара на “ Българина е роден недоволен! ”