18+ Микро-бикини - шокираща тенденция през 2015 г. | BOXER media!

BOXER media!

Забавления от всякаква тематика...

18+ Микро-бикини - шокираща тенденция през 2015 г.

Публикувано от Frik на 11:10



Трудно е да си представим, но в началото на миналия век показването на голи рамена и краката на брега на морето се е считало за непристойно! Какво да говорим за това да се пуснете по бански и по-специално по бикини бански - тогава дори мисълта за това не би хрумнала на никой. За повече от 100 години, отново и отново, банските костюми ставаха все по-открити и изглежда, че е достигнаха своя връх. Обърнете внимание на шокиращата тенденцията за тази година - микро-бикини.


Нека си припомним как започна всичко: През 1907 плувкинята Аннет Келлерман е арестувана за това, че си е сложила затворен бански костюм, разкривайки само своите ръце. Служителите на реда са го квалифицирали като "публична проява на напристойно поведение".



През 1920 г. държавни служители по Американския плаж измерват размера на женските бански и ако дължината му е по-къса от нормата, жените бивали глобявани.



2015 г., век по-късно, в тенденциите своевременно заемат своето място микро-бикините, чрез който прикриването на тялото е меко казано условно.




Източник: vasi.net

Още от тази категория

  1. 0 коментара на “ 18+ Микро-бикини - шокираща тенденция през 2015 г. ”